SPM i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Vi är en av de ledande aktörerna på marknaden. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas.

Utbildare inom tillståndskontroll

Vårt utbildningscenter SPM Academy utbildar chefer, arbetsledare, produktions- och underhållspersonal som på olika sätt är involverade i mekanisk tillståndskontroll. Tjänsten innefattar utbildning i tillståndskontroll som underhållsstrategi samt i SPM:s mätmetoder och produkter. SPM Academy är utbildningspartner till Mobius Institute och erbjuder kurser i vibrationsanalys enligt ISO CAT I-III med certifiering. I tjänsten ingår att ta fram, underhålla och vidareutveckla vårt utbildningsmaterial.

Vi söker nu dig som är pedagog med ett tekniskt intresse. Du uppskattar möten med människor och tycker om att dela med dig av din kunskap. Högskoleutbildning till ingenjör eller inom pedagogik är meriterande. Tjänsten är stationerad i Strängnäs.

SPM Academy utbildar kunder från hela världen och goda kunskaper i engelska är därför ett krav. Erfarenhet från utbildningsverksamhet är meriterande, liksom kunskaper i ytterligare språk. 

Hör av dig!

Skicka din ansökan senast den 5 april till personalchef Marie Pilö, marie.pilo@spminstrument.se Frågor besvaras av Stefan Furness på telefon 0152-225 00 eller stefan.furness@spminstrument.se